Els socis i sòcies del CN Molins que vulguin assistir al Campionat d’Europa de waterpolo que se celebrarà a Barcelona aquest juliol tindran un 10% de descompte en les entrades de la competició.

Per aconseguir-ho, els interessats han d’entrar a la pàgina web de l’Europeu: www.wp2018bcn.com i a l’apartat de compra d’entrades, una vegada seleccionats els seients que es vulguin, es demanarà que s’escrigui el codi promocional MOLINSWP2018. El descompte s’aplicarà directament al preu final.

El CN Molins serà un dels set clubs que acolliran els entrenaments de les seleccions participants en aquest proper Campionat d’Europa. Novament, el nostre Club col·labora amb un dels grans esdeveniments esportius internacionals, tal i com ja vam fer en el darrer Mundial de Natació de Barcelona 2013. Les privilegiades instal·lacions molinenques són ja imprescindibles per a donar suport a aquestes competicions.

A Barcelona 2018 hi participaran 28 equips: 16 en el torneig masculí i 12 en el femení.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: