Del 14 al 17 de març, la piscina del Club Natació Santa Olaya serà la seu de la competició nacional més important de la temporada d’hivern.

El Guillem Claramunt, l’Alba Salas i l’Alba Pradell, acompanyats pel seu entrenador Sergio Lloret, viatjaran a Gijón per disputar les seves millors proves en la piscina de 50 metres de Gijón. La competició tindrà sessions de matí en format d’eliminatòries i les sessions de tarda queden reservades a les finals.

La primera en estrenar-se al Campionat serà l’Alba Salas, que divendres disputarà la prova dels 100 metres braça. Dissabte serà el torn del Guillem Claramunt amb la prova dels 200 metres braça i l’Alba Pradell amb la prova dels 100 esquena. L’expedició molinenca viatja a Gijón amb l’objectiu principal de sumar l’experiència d’un campionat nacional i millorar les seves marques personals en piscina llarga.

El mateix cap de setmana, la Piscina Munipal de Molins rebrà la 6a jornada de Lliga Catalana alevina, en què els nedadors i nedadores entrenats pel Roger Román disputaran les proves de 1.500 metres lliures masculí, 200 papallona femení, 200 braça masculí i 200 lliures femení.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: