Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
40 nedadors tenen prova de nivell | Club Natació Molins de Rei

Aquest dissabte, nedadors i nedadores benjamins participaran en la Prova de Nivell que es disputarà a la piscina Sant Jordi de Barcelona.

40 nedadors tenen prova de nivell aquest dissabte. Es tracta de una prova formativa que organitza la Federació Catalana de Natació per a tenir un control dels aspectes tècnics dels esportistes de tots els clubs de Catalunya. Durant les últimes setmanes, els nens i nenes han estat practicant en els entrenaments les 10 possibles proves, encara que aquest dissabte només hauran de superar-ne una.  La prova de nivell pertinent per a cada nedador serà escollida a l’atzar pels tècnics de la Federació i tindrà una durada màxima d’una hora.

El resultat de la prova és apte o no apte. En el cas de no passar-la amb èxit, el cap de setmana del 7-8 de maig hi haurà la repesca de la prova de nivell, on aquells nedadors i nedadores que hagin estat baixa o no aptes, tindran una segona oportunitat per passar-la amb bona nota. Només els participants que obtinguin un apte i que estiguin entre els 64 millors de Catalunya (classificació de la suma de les proves dels 4 estils) en la seva edat i sexe podran anar a la Final Territorial que es disputa del 17al 19 de juny  a Manresa, a les instal·lacions del Club Natació Minorisa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…