Aquest diumenge, 46 nedadors i nedadores benjamins del club participaran a la Prova de Nivell que es disputarà a les instal·lacions de la piscina Sant Jordi a Barcelona.

Es tracta de una prova formativa que organitza la Federació Catalana de Natació per tenir un control dels aspectes tècnics dels esportistes de tots els clubs de Catalunya. Durant les últimes setmanes, els nens i nenes han estat practicant en els entrenaments les 10 possibles proves, encara que aquest diumenge només hauran de superar amb èxit una d’elles escollida a l’atzar per tècnics de la Federació. La prova tindrà una durada màxima d’una hora.

El resultat de la prova es apte o no apte. En el cas de no passar la prova amb èxit, el cap de setmana del 9-10 de maig hi haurà la repesca de la Prova de Nivell, on aquells nedadors i nedadores que hagin estat baixa o no aptes, tindran una segona oportunitat per passar la prova amb bona nota.

Només els participants que obtinguin un apte i que estiguin entre els 64 millors de Catalunya (classificació de la suma de les proves dels 4 estils) en la seva edat i sexe podran anar a la Final Territorial del 13-14 de juny que es disputarà a Manresa, al Club Natació Minorisa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…