El CN Molins serà la seu aquest dissabte a partir de les 10 del matí del Campionat de Catalunya júnior de natació sincronitzada, modalitat rutines. 55 participants de 6 clubs prendran part en una competició de primer nivell que reunirà els aficionats de la disciplina del país. 

El futur de la natació sincronitzada competirà a Molins de Rei. Des de les 10 del matí de dissabte, la piscina municipal acollirà el Campionat de Catalunya júnior en la modalitat de rutines. Es tracta d’una competició de primer nivell en què hi prendran part 55 esportistes de 6 clubs diferents: el CN Kallipolis (20 nedadores), Cercle des Nageurs de St Cyprien (15), CN Granollers (11), CN Calella (6), Associació Esportiva Sincro Mataró (2) i Asociación Deportiva Sincro Retiro (1).

S’espera la presència de nombroses autoritats, entrenadors i aficionats de la natació sincronitzada espanyola al CN Molins de Rei, ja que algunes d’aquestes esportistes són integrants de les seleccions estatals. Aquesta competició es realitzarà el dia després que a la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat s’hagi disputat el Campionat de Catalunya en la modalitat de figures.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…