Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
6 guardonats del club a l’Esportíssim 2015 | Club Natació Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei guardonarà a 6 esportistes de les quatre seccions del CN Molins el proper dijous coincidint amb l’Esportíssim 2015.

El pati de Ca n’Ametller serà l’escenari dijous 4 de juny a partir de les 20h del reconeixement als esportistes de la Vila. En waterpolo, l’etern capità Óscar Díaz rebrà el guardó per la seva trajectòria esportiva al CN Molins, havent estat esportista des de l’any 1989 i estant 18 anys a l’absolut del club.

En natació, els tres nedadors que s’han classificat pels Campionats d’Espanya de les seves edats, seran els que rebran el seu reconeixement. Èlia Badosa, en sis proves, Víctor Andrade en dues i la Carla Pereda en els 50 lliures, competiran aquest estiu a les màximes proves estatals.

La Patrícia Pérez serà la guardonada de la secció de natació sincronitzada, per la seva participació als Campionats de Catalunya de figures benjamins quedant 3a en la segona jornada i 9a en la primera. I de la secció de triatló, en Quique Santamaria serà el representant del CN Molins en aquest esdeveniment. La seva trajectòria esportiva en curses i duatlons de muntanya, duatlons de carretera i triatlons ha estat excepcional en els darrers anys.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…