L’Ajuntament de Molins de Rei guardonarà a 6 esportistes de les quatre seccions del CN Molins el proper dijous coincidint amb l’Esportíssim 2015.

El pati de Ca n’Ametller serà l’escenari dijous 4 de juny a partir de les 20h del reconeixement als esportistes de la Vila. En waterpolo, l’etern capità Óscar Díaz rebrà el guardó per la seva trajectòria esportiva al CN Molins, havent estat esportista des de l’any 1989 i estant 18 anys a l’absolut del club.

En natació, els tres nedadors que s’han classificat pels Campionats d’Espanya de les seves edats, seran els que rebran el seu reconeixement. Èlia Badosa, en sis proves, Víctor Andrade en dues i la Carla Pereda en els 50 lliures, competiran aquest estiu a les màximes proves estatals.

La Patrícia Pérez serà la guardonada de la secció de natació sincronitzada, per la seva participació als Campionats de Catalunya de figures benjamins quedant 3a en la segona jornada i 9a en la primera. I de la secció de triatló, en Quique Santamaria serà el representant del CN Molins en aquest esdeveniment. La seva trajectòria esportiva en curses i duatlons de muntanya, duatlons de carretera i triatlons ha estat excepcional en els darrers anys.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: