Del 26 al 28 de juny, la piscina olímpica del CN Mataró acollirà l’última competició de la categoria júnior a nivell català de la temporada: el Campionat de Catalunya «Open».

Els 6 nedadors i nedadores del CN Molins entrenats pel Sergio Lloret es llançaran a la piscina amb l’objectiu de fer una competició de qualitat per encarar l’últim esprint de la temporada, que es tancarà amb els Campionats d’Espanya de cada categoria.

La nedadora júnior Maria de Haro nedarà amb l’objectiu d’aconseguir alguna mínima més pel Campionat d’Espanya de Sevilla. Actualment, només té la mínima per aquesta competició en la prova dels 50 lliures.

Al tractar-se d’un campionat «Open» s’ha donat l’oportunitat de que dues nedadores infantils del nostre Club hi puguin participar. Són l’Èlia Badosa i la Lorena Álvarez. També hi podran fer les nedadores alevines Alba Pradell i Alba Salas.

L’objectiu principal d’aquestes quatre nedadores es viure l’experiència de competir amb esportistes d’altres categories i acumular bones sensacions de cara als Campionats de Catalunya i d’Espanya que afrontaran durant el mes de juliol.

Les proves que nedaran els nostres esportistes són:

Maria de Haro
50 lliures
100 lliures
200 lliures
50 esquena

Roger Román
50 braça
200 estils

Èlia Badosa
50 lliures
100 lliures
200 lliures
400 lliures

Lorena Álvarez
200 lliures

Alba Pradell
50 esquena
100 esquena

Alba Salas
50 braça

Els resultats de les jornades del Campionat, els podreu trobat en aquest enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: