Els nedadors infantils i júniors del CN Molins de Rei s’han emportat 8 diplomes dels  Campionats de Catalunya de natació d’hivern, primera gran prova de la temporada 2012-2013.

La 5a posició d’en Quim Badosa als 100 papallona i la 4a posició als 200 papallona i la 6a plaça de la Laia Albuixech als 800 lliures, amb la classificació per als Campionats d’Espanya inclosa, han estat els millors resultats dels nedadors entrenats per la Dolors Pradell al primer Campionat de Catalunya de natació d’hivern celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Sabadell. Els representants del club han sumat un total de 8 diplomes, fet que demostra el bon moment que viu la secció de natació. Els millors resultats de la resta d’esportistes vilatans al llarg cap de setmana esportiu han estat:

–       Blanca Cortés: 6a als 200 estils.
–       Roger Román: 12è als 100 braça.
–       Júlia Cortés: 15a als 200 esquena.
–       Maria Garcia: 15a als 800 lliures.
–       Ariadna Bellés: 16a als 200 esquena.
–       Marta Vera: 28a als 200 braça.
–       8a posició al relleu dels 4×100 lliures femenins.

Per a conèixer tots els resultats, podeu consultar el següent enllaç: http://www.natacio.cat/cat/seccio/veure/630

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: