8 nedadors i nedadores del CN Molins de Rei participen des d’avui fins diumenge al Campionat de Catalunya d’hivern de natació en les categories infantil i júnior.

Aquesta és una nova competició de la Federació Catalana de Natació amb un format especialment pensat per aquestes edats de desenvolupament dels joves esportistes. El campionat comptarà amb un total de 862 esportistes d’entre 13 i 18 anys provinents de 72 clubs de Catalunya. Es disputa a les instal·lacions del CN Sabadell fins el proper diumenge 10 de febrer.
La sessions comencen a les 9.30 h cada matí i a les 17.00 h a la tarda menys el diumenge que la sessió de tarda comença a les 16.30 h. Als matins es neden les eliminatòries i a les tardes les fnals, menys en les proves de 400, 800 i 1500 i els relleus que es neden contrarellotge.
Podeu trobar tota la informació de la competició al següent enllaç: http://www.natacio.cat/cat/noticia/veure/5055

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: