L’absolut masculí de waterpolo té, novament, un doble compromís aquest cap de setmana. Dissabte s’enfrontarà al Waterpolo Sevilla i diumenge al Dos Hermanas, dos duels molt exigents.

Després dels darrers resultats negatius, l’absolut masculí de waterpolo té dos enfrontaments ben complicats aquest cap de setmana. El primer, serà contra el Waterpolo Sevilla. Els andalusos són l’únic conjunt de la categoria que ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local. A més, estan situats a la zona noble de la taula, concretament a la quarta posició de la Primera Divisió.
El de diumenge serà un duel encara més important per als nois de Sergi Pedrerol. El rival és el Dos Hermanas Emasesa, 11è classificat i a només un punt dels molinencs. Sumar el triomf en aquest partit donaria oxigen i confiança de cara a la segona volta del campionat. El conjunt vilatà vol aprofitar el fet de ser el segon equip menys golejat de la lliga i de trobar-se amb el segon equip menys golejador per sumar 3 punts vitals.
A més d’aquests enfrontaments, el cap de setmana esportiu del club també ens deixarà aquests altres compromisos de les seccions esportives que podeu consultar a l’apartat Calendari.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: