Aquest diumenge, la piscina municipal de Molins de Rei acollirà el Campionat de Catalunya júnior de natació sincronitzada, en la seva jornada de rutines.

31 nedadores de 5 clubs catalans competiran aquest diumenge des de les 10 del matí a la jornada de rutines del Campionat de Catalunya de natació sincronitzada. Es tracta d’una competició d’alt nivell que, per segona vegada, acull la piscina municipal de Molins de Rei.

El CN Granollers serà el club que més esportistes aportarà a aquesta competició, amb un total de 12, seguit del CN Kallipolis, amb 10. El CN Sabadell, amb 5, i el CN Tàrraco i l’AE Sincro Mataró amb 2 cadascú acabaran de completar el llistat de participants en una cita que permetrà veure algunes de les sirenes que marcaran el futur d’aquesta disciplina a nivell internacional.

En aquest enllaç de la web de la Federació Catalana de Natació hi apareix tota la informació referent a aquest esdeveniment.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: