L’absolut de waterpolo no va poder superar el líder de la Primera Divisió i va caure per 12-6 a la piscina del CN Rubí.

El retorn a la competició després de les Festes de Nadal es preveia complicat per l’entitat del rival i per la manca de ritme de competició. Tot i això, els molinencs van fer un bon partit, especialment en els tres primers quarts, quan van aconseguir tenir el CN Rubí contra les cordes. Amb empat a 4 es vivien els primers compassos del tercer parcial. Va ser llavors, quan el conjunt vallesà va pitjar l’accelerador i va aconseguir distanciar-se en l’electrònic. La costa de gener continuarà en la propera jornada, d’aquí dues setmanes, amb la visita de l’Echeyde, tercer classificat de la lliga.

En categories inferiors, aquesta setmana només hi havia un partit oficial. Els juvenils entrenats per en Xavi Pajuelo es van imposar amb molta claredat al CN Poble Nou per un contundent 5-14.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: