El nou curs es presenta mogut per als joves de Molins de Rei. El CN Molins estrena el 15 de setembre l’Urban Dance Club, classes de ball per a nois i noies de 7 a 14 anys.

Ja estan obertes les inscripcions per a les classes de hip hop, funky i dance que començaran el proper 15 de setembre. L’Urban Dance Club està dirigit a joves que vulguin conèixer o perfeccionar aquests ritmes urbans. Hi haurà dos grups: el Kids per a nois i noies nascuts entre els anys 2004 i 2007 i el Junior (2000 a 2003). Per als més menuts es farà una sessió setmanal els dilluns de 17.30 a 18.15 mentre que els més grans podran fer una o dues sessions. La primera serà els dilluns de 18.30 a 19.15 i la segona els divendres de 17.15 a 18.00.

Els preus són, tant per als Kids com els Júniors de 12,5€/mes per una sessió setmanal. En el cas dels Júniors que vulguin fer dues sessions, el preu mensual és de 22,5€. Les places són limitades i les reserves s’han de fer a la recepció del club.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: