L’única incorporació de l’absolut masculí de waterpolo del CN Molins és l’Edgar Angelats (Barcelona, 1990). Provinent del CE Mediterrani, l’Edgar és un reforç de molta qualitat especialment en tasques defensives. La seva llarga experiència a la Divisió d’Honor i a les categories inferiors de la selecció espanyola donaran un ‘plus’ de qualitat al conjunt vilatà per la temporada 2013-14. 

Com estan sent aquestes primeres setmanes d’adaptació a l’equip?
L’adaptacio està sent força bona i senzilla. Tant jugadors com cos tècnic són un grup fantàstic que fan que l’adaptació sigui encara més fàcil.

Quines sensacions tens per aquesta temporada a nivell personal? T’has marcat algun objectiu?
A nivell personal no m’he marcat cap objectiu. Sé que l’equip espera força coses de mi i espero rendir a un bon nivell per tal de correspondre’ls. Com a equip, crec que podem fer un bon paper. Tenim gent amb nivell i joves que ho poden fer molt bé i això em dóna bones sensacions per aquesta temporada.

Per què vas decidir venir a Molins?
Necessitava més temps per als estudis aquest any i per això havia de renunciar a jugar a la Divisio d’Honor per poder compaginar la universitat i els entrenaments. Al CN Molins ho puc fer. A més, diverses persones m’havien recomanat venir aquí per la gent i perquè tal com em plantejava el waterpolo aquest any seria un club adient per a mi.

Què t’està aportant tenir com a tècnic a en Sergi Pedrerol?
Tenir un entrenador que ho ha guanyat tot en el món del waterpolo sempre aporta coses. Però el que més destacaria ara d’inici és la confiança que m’està donant dins l’aigua.

Serà la teva primera temporada a la Primera Divisió. Què coneixes d’aquesta categoria?
Desconec força la Primera Divisio. Conec jugadors d’altres clubs i sé que hi haurà equips forts i la majoria de partits estaran molt competits. Espero que sigui així i que poguem gaudir molt a l’aigua.

El primer partit de la temporada serà contra la UE Horta. Com preveus que anirà?
El primer partit sempre és complicat, així que toca preparar-lo bé i intentar guanyar-lo, i més sent a casa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: