El proper divendres 14 d’octubre, el CN Molins organitzarà una sessió de Zumba solidària oberta a socis i no socis per col·laborar amb el projecte Gueopic, que ajuda a comunicar els infants amb autisme i les seves famílies.

La gespa del solàrium del CN Molins serà l’escenari d’una jornada solidària imprescindible. El proper divendres 14 d’octubre, de 20h a 21.30h, se celebrarà una sessió de Zumba solidària dirigida per en Marc Cortés i les monitores del Club.

La classe estarà oberta a socis i no socis. Per participar-hi només caldrà fer un donatiu mínim de 5 euros. Els assistents s’enduran el mocador Gueopic, una invitació per a fer ús de les instal·lacions del CN Molins i una ampolla d’aigua.

Tots els beneficis d’aquest esdeveniment es destinaran a l’associació Gueopic, que ha creat una aplicació per a mòbils i tauletes que ajuda a comunicar els infants autistes amb els familiars i amics a través de pictogrames i la veu dels familiars.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: