Dissabte 19 d’octubre es dóna el tret de sortida a la temporada esportiva 2013-2014. Sis partits de waterpolo, una prova de natació i la presentació dels equips de competició del CN Molins de Rei seran els primers esdeveniments d’aquesta nova campanya.

Tots els equips de competició de natació, waterpolo, sincronitzada i triatló participaran dissabte a partir de les 19.30 a l’acte de presentació de la temporada 2013-2014. En l’esdeveniment, es guardonaran els esportistes més destacats de la passada campanya i es farà un homenatge a un dels equips històrics de l’entitat. Un cop finalitzat l’acte, es farà un pica-pica per a tots els assistents.

Aquesta presentació es farà just després del partit absolut de waterpolo. Els nois de Sergi Pedrerol s’estrenen a la Primera Divisió espanyola amb un duel contra el recent ascendit UE Horta. Una victòria en la primera jornada de lliga seria la millor manera d’arrencar un campionat en què l’objectiu serà mantenir la categoria acabant a la zona còmoda de la taula i consolidar els joves jugadors de la plantilla. També s’estrenen aquest cap de setmana els absoluts B i femení, els juvenils masculí i femení i el conjunt infantil. Aquí podreu veure els seus horaris.

Finalment, els nedadors alevins disputaran la primera jornada de la Lliga Catalana dissabte a partir de les 16 hores.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: