45 nedadors i nedadores del CN Molins participaran a la segona competició oficial de la temporada.

Quatre club del Baix Llobregat (Sant Feliu, Sant Boi, Viladecans i Molins de Rei), participaran aquest dissabte a partir de les 15:00h a la segona jornada de la Lliga per Equips a les instal·lacions del CN Sant Feliu. L’objectiu principal d’aquesta cita és competir i lluitar en cada prova per puntuar els màxims punts possibles per a cada equip i adaptar l’esportista de forma progressiva a les competicions. No hi ha cronometratge i es fa servir un sistema de puntuació especial segons l’ordre d’arribada: el primer classificat obté 4 punts, el segon 3 punts, el tercer 2 punts i la resta suma 1 punt per al seu equip.

Els més petits de l’equip prebenjamí (any 2008) disputaran les proves de 16×25 lliures i 8×25 papallona. D’altra banda, l’any gran dels prebenjamins (any 2007) participarà a les proves 20×50 lliures i 10×25 papallona. Finalment, l’equip benjamí (any 2006) competirà a les proves de 20×50 lliures i 10×50 papallona.

Aquesta es l’última jornada de Lliga per Equips i servirà per preparar la 1a jornada de la Lliga Catalana del proper 12 de desembre a Cornellà.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: