El proper dimarts 15 de desembre, a partir de les 19h en primera convocatòria i a les 19.30h en segona, se celebrarà l’Assemblea extraordinària de socis i sòcies del CN Molins.

El Pavelló Esportiu Municipal acollirà el 15 de desembre una nova Assemblea extraordinària amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
2. Ratificació membres de Junta Directiva.
3. Memòria del President.
4. Memòria esportiva temporada 14-15.
5. Aprovació, si s’escau, de quotes de socis 2016.
6. Aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2016.
7. Ratificació adaptació Estatuts als decrets 58/2010 i 55/2012 i Reglament intern.
8. Precs i preguntes.

Per poder accedir a l’Assemblea serà imprescindible identificar-se mitjançant el DNI, ser civilment major d’edat, tenir com a mínim un any d’antiguitat de soci, no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria i estar al corrent de pagament de les quotes socials.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: