Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 270

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 295
Ampliem hores i nivells a les activitats dirigides | Club Natació Molins de Rei

Apunta’t al nivell 1 d’hipopressius per a millorar el teu rendiment. També podràs gaudir de més hores del cycling virtual i de les classes amb monitor

Creus que ja ho has après tot sobre els abdominals hipopressius? Al CN Molins vam començar a oferir sessions d’aquest tipus d’abdominals perquè són molt beneficiosos en relació amb el post-part immediat. Recordes els 10 avantatges d’aquest mètode? Doncs tenim una bona noticia. A partir d’ara, hi haurà disponible un nivell 1, més avançat, per a que puguis seguir l’evolució i tinguis més coneixement sobre els hipopressius. Les dues classes on s’impartirà el nivell 1 seran les de dimecres (14h) i dijous (11.30h), mentre que les de dilluns i dimarts seguiran sent de nivell inicial, per a tothom que cregui que encara no és capaç de fer una passa endavant. A més, la intenció és seguir oferint més nivells d’hipopressius i és per això que ja estem preparant el nivell 2.

Aquesta no és la única novetat de les activitats dirigides del CN Molins. A partir d’aquesta setmana podràs gaudir de més hores del cycling virtual. N’ampliem el servei tres hores setmanals, tant dilluns com divendres a la tarda (18h) i els dissabtes a les 9:30. També el cycling tindrà ara una hora més amb monitor els dimecres (18:30h).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…