La primera jornada de la Lliga Comarcal ha vingut acompanyada de quatre millors marques personals per als nedadors del CN Molins.

L’estrena a la competició també era la primera competició oficial de natació organitzada a la piscina municipal de Molins de Rei aquesta temporada. Nedar a casa va donar bones vibracions als nedadors infantils i júniors del club, que van rebaixar les seves millors marques personals. Va ser el cas de Maria de Haro en els 200 esquena (2:57.56), Xènia Bellés en els 200 papallona (2:57.60), Carla Pereda en els 200 estils (2:50.23) i de Marc Rodríguez als 200 lliures (2:17.90). També va ser molt destacat el relleu dels 4×50 mixtes, format per la Carla Pereda, en Marc Rodríguez, la Xènia Bellés i en Roger Roman, fent un temps de 2:03.87.

En waterpolo, aquest cap de setmana només comptava amb partits oficials de tres dels equips de categories. El juvenil va perdre per la mínima en un bon duel davant L’Hospitalet (9-10), mentre que els infantils van caure a Montjuïc per 5-10. Els alevins, de la seva banda, van superar l’Horta femení per un contundent 15-0.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: