La primera jornada de la Lliga Comarcal ha vingut acompanyada de quatre millors marques personals per als nedadors del CN Molins.

L’estrena a la competició també era la primera competició oficial de natació organitzada a la piscina municipal de Molins de Rei aquesta temporada. Nedar a casa va donar bones vibracions als nedadors infantils i júniors del club, que van rebaixar les seves millors marques personals. Va ser el cas de Maria de Haro en els 200 esquena (2:57.56), Xènia Bellés en els 200 papallona (2:57.60), Carla Pereda en els 200 estils (2:50.23) i de Marc Rodríguez als 200 lliures (2:17.90). També va ser molt destacat el relleu dels 4×50 mixtes, format per la Carla Pereda, en Marc Rodríguez, la Xènia Bellés i en Roger Roman, fent un temps de 2:03.87.

En waterpolo, aquest cap de setmana només comptava amb partits oficials de tres dels equips de categories. El juvenil va perdre per la mínima en un bon duel davant L’Hospitalet (9-10), mentre que els infantils van caure a Montjuïc per 5-10. Els alevins, de la seva banda, van superar l’Horta femení per un contundent 15-0.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…