L’absolut masculí aconsegueix sortir del descens, tot i la derrota a la piscina del Tres Cantos, cuer de la categoria. De la resta de partits, cal destacar les victòries de l’absolut B, l’infantil i el benjamí davant el Sabadell.

Sortir del descens ha estat el més positiu dels dos partits que ha disputat l’absolut masculí de waterpolo aquest cap de setmana a Madrid. Dissabte es va imposar en un autèntic partidàs al Moscardó (6-9), gràcies en bona mesura a la defensa i l’encert en les jugades de superioritat. Diumenge va venir la decepció. Davant el cuer, el Tres Cantos, els molinencs no van estar fins i van acabar caient per un clar 18-8. Amb tot, encara queden 7 partits per acabar la temporada i assolir l’objectiu de la permanència.
De la resta d’enfrontaments del cap de setmana, cal destacar la clara victòria de l’absolut B davant el segon equip de la Universitat Autònoma (13-2), gràcies al jove del planter Víctor Gueriz. El triomf ampli de l’infantil a la piscina del CN Terrassa (4-13) i el bon paper dels benjamins demostren el bon treball amb les categories inferiors que s’està fent des del club.
Aquests són tots els resultats dels equips de waterpolo del club:

Absolut CN Moscardó 6 – 9 CN Molins / Tres Cantos 18 – 8 CN Molins
Absolut B CN Molins B 13 – 2 Autònoma B
Femení CN Molins 2 – 11 GEiEG
Cadet CN Molins 7 – 14 CN Rubí
Infantil CN Terrassa femení 4 – 13 CN Molins
Benjamí CN Mataró 8 – 5 CN Molins / CN Sabadell 6 – 13 CN Molins

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: