Les categories benjamina i prebenjamina de natació del CN Molins s’estrenen aquest dissabte a la piscina del CN Martorell.

D’una banda, 50 esportistes dels anys 2009 i 2010 disputaran la primera jornada de Lliga d’Equips, en què l’objectiu i la filosofia essencial serà la de competir i lluitar a cada cursa per puntuar el màxim per a cada equip. Es tracta de potenciar la competitivat dels nedadors i nedadores. Es fa servir un sistema de puntuació (sense cronometratge) segons els dos primers equips (4 punts i 3 punts, respectivament), dos últims (1 punt) i la resta (2 punts). La competició dels petits, será de 15:00h a 16:00h.

A partir de les 16:30h será el torn de l’equip benjamí, que competirà en la primera jornada de Lliga Catalana. Un total de 26 esportistes dels anys 2007 i 2008 es llençaran a l’aigua per disputar els 100 lliures, 50 o 100 braça i els relleus de 4×50 esquena. En aquesta primera competició l’objectiu principal serà volcar tots els aprenentatges de la temporada passada i l’inici d’aquesta i anar progressant en cada competició.

Després de la competició, els esportistes faran camí a les instal·lacions del CN Molins on se celebrarà la presentació d’equips de la temporada 2017-2018.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…