La piscina municipal va ser dissabte a la tarda l’escenari de la primera jornada de la Lliga Interclubs de natació sincronitzada, amb bon balanç per a les nostres sirenes.

L’estrena a la Lliga Interclubs també suposava la primera competició organitzada a la piscina municipal de Molins de Rei de natació sincronitzada en què hi participaven nedadores del club. El resultat va ser molt positiu. Les 10 representants locals van fer un gran paper; 4 d’elles van competir al nivell II i 6 al nivell I.

En total, la cita va reunir més de 400 nedadores de 19 clubs catalans, competint en cinc nivells diferents. Les jornades de la Lliga Interclubs són molt tècniques i les esportistes han de realitzar dues figures diferents.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: