El dissabte 1 de juny es va disputar la Copa Catalana de natació a Viladecans i Lloret de Mar amb àmplia presència de nedadors i nedadores del Club.

En sessió de tarda, l’equip aleví composat per 17 esportistes i entrenats pel Roger Román, va competir a la piscina de Viladecans al grup B de Copa Catalana. Els integrants de l’equip masculí eren: Eloi Garcia, Alber Caner, Isaac Rodríguez, Joel Suadas, Pol Gimeno, Jan Piña, Òscar Espinosa, Martín Vilar, Llorenç Gil i Adrià Serrano. L’equip femení estava integrat per: Marta Álvarez, Estel Ramon, Mariona Faig, Júlia Batlle, Marta Cuello, Núria Claramunt i Julia Izquierdo. L’equip del Roger Román va acabar en 11a posició amb 339 punts. A la Copa Catalana alevina del grup B, el podi va ser per al club amfitrió amb un total de 557 punts.

Dissabte en sessió de matí i tarda, els 13 nois i noies del Sergio Lloret van disputar la Final de la Copa Catalana infantil grup D a la piscina de Lloret de Mar. L’equip masculí estava integrat per: Guillem Claramunt, Sergi Ramon, Gerard Gimeno, Ferran Suadas, Pere Corrachano, Max Solà i Aleix Alsina. L’equip femení el van integrar: Lorena Álvarez, Juncal Valverde, Alba Pradell, Alba Salas, Laura Pérez i Marta Alonso. Cal destacar que l’Alba Pradell va aconseguir la mínima d’Espanya a la prova dels 50 lliures amb un temps de 28.53. L’equip Infantil va sumar un total de 677 punts, situant el club en 7a posició de la Final D de la Copa Catalana. El CN Sabadell es va proclamar campió del grup D amb un total de 1.023 punts.