Quatre equips de waterpolo del CN Molins han participat durant aquests darrers dies en tornejos nadalencs, assolint bons resultats en les diferents categories.

La Piscina Municipal de Molins de Rei va acollir els dies 27 i 28 la ja tradicional Christmas Cup de waterpolo benjamina. 25 equips de Catalunya i el País Valencià hi van participar. El CN Molins va assolir la 12a plaça en una competició en què el CN Barcelona es va proclamar campió.

També els alevins van competir a la Christmas Cup, però en aquest cas la seu va ser Sabadell. Els dos conjunts molinencs, el mixte i el femení, van finalitzar la competició en 17a i en 4a posició respectivament en un torneig amb 25 equips en categoria mixta i 12 en femenina.

Finalment, el conjunt juvenil va participar al Torneig Internacional Be Water My Friend a Lloret de Mar amb un combinat amb l’EM Olivar de Saragossa. Els nostres jugadors van assolir la 15a plaça en una de les competicions més prestigioses de la categoria.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: