Els dos equips del CN Molins al torneig internacional de waterpolo Be Water My Friend han viscut una gran experiència competint amb conjunts de tota Europa.

L’equip cadet del club ha aconseguit una gran 7a posició final a la segona edició del torneig que se celebra a Andorra i que s’està consolidant com un esdeveniment referent en el waterpolo formatiu. Els nois entrenats per en Xavi Pajuelo i en Sergi Pedrerol van assolir la classificació per als quarts de final de la competició després d’acabar segons a la fase de grups. A la ronda de quarts, els molinencs van caure davant el poderós Mladost de Zagreb i ja van deixar d’optar a la lluita per les medalles. En la lluita pel 7è i 8è lloc es van imposar al CN Mataró per 5-9.

De la seva banda, els infantils només van poder ser 16ns de 20 equips en la seva competició. La tercera plaça a la lligueta de grups va fer que l’equip hagués de lluitar per les posicions secundàries, fet que es va notar en la intensitat del joc molinenc.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: