Les tres jornades de portes obertes al CN Molins coincidint amb l’Esportíssim han permès que els vilatans i vilatanes hagin conegut de més a prop les instal·lacions del club i les seves activitats.

Dissabte al matí va ser el moment més intens de les tres jornades de portes obertes que va oferir el CN Molins. Coincidint amb l’ampliació de l’horari d’estiu als caps de setmana (dissabtes i diumenges, ara el club obre de 10 a 20 hores), la piscina municipal va oferir classes dirigides per a socis i no socis, així com una sessió d’iniciació al waterpolo i uns inflables per als menors de 7 anys. Una bona experiència que, de ben segur, es tornarà a repetir en el futur.
Podeu veure les fotografies de les portes obertes a la nostra pàgina de Facebook.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: