Les categories prebenjamina, benjamina, infantil, júnior i absoluta de natació del CN Molins s’han estrenat aquest cap de setmana en dues competicions.

Aquest dissabte, la piscina olímpica de Molins de Rei va acollir la primera competició oficial de natació de la temporada. Es tractava de la primera jornada de la Lliga Comarcal infantil-júnior-absoluta en què les notes més destacades van ser el retorn del relleu masculí format per en Roger Román, l’Albert Redolad, en Marc Ustrell i en Marc Rodríguez i la gran millora en rendiment i actitud de la nedadora Gisela Israel.

Els més menuts van nedar a la piscina de Sant Feliu en una prova de relleus sense àrbitres. Cada equip disposava d’un color i cada esportista acumulava punts per al seu equip segons el següent criteri: 4 punts per al primer, 3 punts per al segon, 2 punts per al tercer i 1 punt per a la resta d’arribades. Es va fer en dues sessions, una que va comptar amb la participació de 20 nedadors/es de l’any 2006 (per a aquests era la primera competició de la seva vida esportiva) i 16 de l’any 2005. Les proves que van nedar van ser els 25 crol i els 25 esquena. La segona sessió va comptar amb la participació de 14 nedadors/es dels anys 2003 i 2004. Les proves que van nedar van ser els 50 crol i els 50 esquena. Les jornades de lliga prebenjamines i benjamines començaran desembre. La propera, també per equips, es farà el 23 de novembre al CN Vallirana.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: