La Laia Albuixech i la Blanca Cortés marxen de Palma de Mallorca amb dues bones marques a les proves de 800 lliures i els 100 braça.

A la jornada de divendres, la Laia Albuixech va acabar en 13a posició a la prova dels 800 lliures entre les 20 participants nascudes l’any 2000. Un gran èxit, ja que sortia amb l’últim temps de la seva edat. Diumenge, es va classificar en la 17a plaça (any 2000) en els 400 lliures. De la seva banda, la Blanca Cortés va ser desqualificada un cop finalitzats els 100 braça i després d’haver fet la seva millor marca personal (1:19.54). Amb aquests resultats es tancava el Campionat d’Espanya infantil d’hivern a Palma de Mallorca; una gran experiència per a les nostres nedadores entrenades per la Dolors Pradell.
Si voleu conèixer tots els resultats d’aquesta competició, podeu clicar aquí.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: