Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Bones sensacions per l’estrena de la Lliga Catalana | Club Natació Molins de Rei

Els més de 60 nedadors benjamins i prebenjamins del CN Molins que van participar a la Lliga per Equips del CN Vallirana van fer un molt bon paper.

El CN Molins va imposar-se a gairebé totes les proves de la segona i darrera jornada de la Lliga per Equips celebrada a Vallirana aquest dissabte. Els més menuts del club, els prebenjamins, van nedar els 12×25 lliures i es van enfrontar el repte dels 12×25 papallona. També van nedar proves de 25 metres els benjamins de primer any (2006), els quals van demostrar la seva millora tècnica i van competir amb moltes ganes i energia.

Els benjamins de segon i tercer any (2005 i 2004), van nedar el 12×50 lliures i 12×50 papallona. Tot i no haver-hi àrbitres, els esportistes del CN Molins van competir al màxim, millorant les marques de la temporada passada i posant-se a punt per l’inici de la Lliga Catalana de Natació.

El sistema de puntuació de la competició de dissabte va ser el següent: 4 punts per al primer, 3 punts per al segon, 2 punts per al tercer i 1 punt per a la resta d’arribades. La propera competició serà el 20 de desembre al CN Vallirana on els benjamins disputaran les proves de 50 i 100 lliures i 50 i 100 braça.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…