Els més de 60 nedadors benjamins i prebenjamins del CN Molins que van participar a la Lliga per Equips del CN Vallirana van fer un molt bon paper.

El CN Molins va imposar-se a gairebé totes les proves de la segona i darrera jornada de la Lliga per Equips celebrada a Vallirana aquest dissabte. Els més menuts del club, els prebenjamins, van nedar els 12×25 lliures i es van enfrontar el repte dels 12×25 papallona. També van nedar proves de 25 metres els benjamins de primer any (2006), els quals van demostrar la seva millora tècnica i van competir amb moltes ganes i energia.

Els benjamins de segon i tercer any (2005 i 2004), van nedar el 12×50 lliures i 12×50 papallona. Tot i no haver-hi àrbitres, els esportistes del CN Molins van competir al màxim, millorant les marques de la temporada passada i posant-se a punt per l’inici de la Lliga Catalana de Natació.

El sistema de puntuació de la competició de dissabte va ser el següent: 4 punts per al primer, 3 punts per al segon, 2 punts per al tercer i 1 punt per a la resta d’arribades. La propera competició serà el 20 de desembre al CN Vallirana on els benjamins disputaran les proves de 50 i 100 lliures i 50 i 100 braça.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: