Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Bons resultats en els trofeus de natació | Club Natació Molins de Rei

Els nedadors i nedadores del CN Molins han participat recentment en diferents tornejos amb l’objectiu de seguir millorant marques i de sumar experiències competitives.

Els més petits del club van viatger a Eivissa on van participar en el XXX Trofeu Ciutat d’Eivissa. Durant 3 dies, les 13 noies van tenir l’oportunitat de visitar la ciutat, de fer jocs a la platja i de gaudir del bon temps de l’illa. Les jornades de competició es van disputar dissabte a la tarda i diumenge al matí. Cada esportista va nedar 3 proves individuals (50 metres) i les proves de relleus. Hi van participar: Xènia Sauret, Irati Vinyets, Núria del Corral, Marta Cuello, Núria Claramunt, Estel Ramon, Maria Pluvins, Júlia Batlle, Paula Andrade, Marta Álvarez, Clàudia López, Ariadna Temprano i Erika Villalba, acompanyades de l’entrenadora Marta Escudero.

Tots els membres de l’equip van fer un molt bon paper i van aconseguir millorar les marques personals. Cal destacar el paper de l’Ariadna Temprano que va aconseguir dues medalles, una d’or en els 50 esquena (37.17) i una de bronze en el 50 lliures (33.33). Les seves companyes Estel Ramon i Marta Álvarez també van penjar-se la medalla de plata en les proves de 50 papallona (36.63) i 50 braça (41.36), respectivament.

D’altra banda, dissabte 22 d’abril va celebrar-se el Circuit Català al CE Mediterrani, en què hi van participar l’Èlia Badosa en les proves de 400 i 100 lliures i la Maria de Haro en la prova de 100 lliures. Ja diumenge es va disputar el tradicional Trofeu Sant Jordi a la mateixa seu. En aquest cas hi van participar 6 esportistes del Club (Eloi Garcia, Alba Salas, Alba Pradell, Juncal Valverde, Marina Pérez, Alex Rodríguez i Víctor Andrade).

Cal destacar la mínima aconseguida pel Víctor Andrade en la prova de 100 metres lliures (57.97) que li va donar el bitllet del Campionat d’Espanya d’estiu a Màlaga juntament amb l’Èlia Badosa. L’Alba Pradell va aconseguir pujar al podi en la 3a posició en la prova de 200 estils (2:46.15), aconseguint la mínima d’Espanya. La seva companya Lorena Álvarez, també va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 100 esquena (1:18.18).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…