A partir del mes de setembre, el club tornarà a la graella normal d’activitats dirigides, però amb petits canvis durant la setmana del 2 al 8 de setembre.

Durant la primera setmana del mes de setembre, enlloc d’haver-hi dues activitats dirigides cada hora, només n’hi haurà una. A més, totes les classes es faran a la Sala 2, excepte l’RPM, que es realitzarà a la seva sala. Es tracta d’un fet excepcional i que només es produirà al llarg de la primera setmana de setembre (del 2 al 8 de setembre).

D’altra banda, i com a conseqüència de l’aturada tècnica anual de les piscines, les activitats dirigides d’aigua començaran a fer-se el proper 15 de setembre.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: