A partir del proper mes de gener, l’horari de la instal·lació es modificarà durant els caps de setmana per adaptar-se als usos dels socis i sòcies.

El 2016 ens portarà modificacions en els horaris d’obertura de la instal·lació del CN Molins. A partir de gener, els caps de setmana el club obrirà de 9h a 14:30h. Aquest canvi amplia una hora l’obertura dels diumenges, mentre que es redueixen hores els dissabtes a la tarda. Aquests canvis tenen com a objectiu optimitzar l’ús de les instal·lacions, especialment durant els caps de setmana, quan l’afluència de socis i sòcies disminueix.

D’altra banda, a partir del 2016 el club viurà una reordenació horària general, amb més hores de monitors a la sala de fitness, nova graella d’activitats dirigides i novetats importants a la sala de cycling.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: