Les seccions de natació i waterpolo del CN Molins afronten dos dies de competició intensa; amb cites atractives per a diferents categories.

La piscina municipal de Molins de Rei acollirà durant tot el cap de setmana la Copa Catalana de natació, prova que reunirà els 12 millors clubs alevins i infantils de Catalunya. Es tracta d’una competició organitzada per la Federació Catalana de Natació i el CN Molins i servirà per a conèixer les joves promeses de la natació catalana. Els nostres nedadors participaran dissabte en aquesta competició a la piscina del Vallirana (infantils) i la del GEiEG (alevins).

De la seva banda, els nedadors benjamins del club participaran dissabte a la tarda al Campionat del Baix Llobregat que es disputarà al CN Cornellà (any 2003 masculí i any 2004 masculí i femení). Es nedaran proves de 50 metres de cada estil (any 2004 masculí) i proves de 100 metres (any 2003 masculí i 2004 femení). Cada nedador podrà participar en dues proves individuals i un relleu. El CN Molins hi participarà amb 11 esportistes (3 noies i 8 nois de l’any 2004).

En waterpolo, l’absolut masculí disputarà el tercer partit de la primera fase de la Copa Catalunya. Els de Sergi Pedrerol visiten la piscina del Santa Eulàlia (dissabte, 20.00) amb el repte de sumar una nova victòria que els deixi líders de grup. En aquest enllaç hi trobareu els altres partits de les categories de waterpolo molinenques.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: