Els nedadors alevins del club van sumar cinc medalles al Campionat del Baix Llobregat disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Sant Feliu.

Dos ors, dues plates i un bronze. Aquest va ser el balanç del Campionat del Baix Llobregat de natació aleví per als nedadors i nedadores del CN Molins. L’Èlia Badosa va guanyar la prova dels 100 papallona (1:30.57) i va acabar segona en els 100 lliures (1:14.62). En Pol Prat va imposar-se en els 100 esquena amb un temps d’1:14.39, mentre que en Víctor Andrade va ser segon als 100 papallona (1:21.85) i tercer als 100 lliures (1:10.25).

De la seva banda, la Laia Albuixech va aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya d’estiu en els 200 lliures, gràcies al temps de 2:15.10 aconseguit a la lliga catalana infantil. Amb aquesta marca es va quedar a només dues dècimes de la classificació per al Campionat d’Espanya d’hivern de Pontevedra.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: