El proper cap de setmana serà molt intens per als nedadors i nedadores del CN Molins amb el Campionat de Catalunya absolut i les lligues catalanes prebenjamines i benjamines.

Tres nedadores del CN Molins compartiran cartell amb estrelles de la natació mundial al Campionat de Catalunya Open absolut que es disputarà de divendres a diumenge al CN Terrassa. Mireia Ramoneda i Blanca Cortés en els 50 lliures i Ariadna Bellés en els 200 esquena participaran en una cita amb més de 500 inscrits de gairebé 70 clubs d’arreu. Entre els inscrits es troben figures com Mireia Belmonte, Melanie Costa, Duane da Rocha, Juanmi Rando i Rafa Muñoz. Per a les vilatanes serà una bona oportunitat de gaudir d’un gran esdeveniment i agafar experiència de cara a properes competicions.

Estrena a la Lliga Catalana prebenjamina
Dissabte a les 16h l’equip prebenjamí disputarà la primera jornada de Lliga Catalana i l’equip benjamí la segona a les instal·lacions del CN Vallirana. Els més menuts, un total de 23 esportistes de l’any 2006, viuran la seva primera competició contrarellotge en les proves de 25 lliures i relleus de 4×25 estils alternatius (esquena-crol). En el cas dels benjamins, 38 seran els nedadors dels anys 2003 a 2005 que participaran als 100 esquena i 100 papallona o 50 esquena i 50 papallona, segons l’edat. Els relleus per aquestes edats seran estils simultanis (papallona-braça).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: