El CN Molins Sintagmia supera amb certa comoditat el CN Montjuïc per 10 a 6 i escala fins la tercera plaça de la Primera Divisió de waterpolo.

Tot i que els barcelonins estan patint aquesta temporada per les nombroses baixes que han patit, el conjunt de Sergi Pedrerol no volia sortir relaxat. Per continuar lluitant entre els millors de la categoria calia sumar tres punts importants. I l’equip va complir.

El CN Molins Sintagmia va fer valer el seu gran moment de forma en un partit que va dominar de principi a fi. Els locals no van donar opció en un duel en què la seva defensa va estar especialment encertada. L’efectivitat de cara a gol que està mostrant el conjunt baixllobregatí es va mantenir com a la resta de la Lliga. Al final, 10-6 clar que reforça la moral de l’equip.

El proper partit dels molinencs serà dissabte a les 18 h també a la Piscina Municipal. El rival serà un CN Premià en ratxa, situat ja a la zona noble de la categoria.

Foto: Josep Ponferrada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: