L’absolut masculí de waterpolo va aconseguir dissabte la classificació per a la Final a 4 de la Copa Federació que es disputarà a final de mes a la piscina de salts de Montjuïc.

Amb la clara victòria davant el CN Martorell per 14-7 a la tornada dels quarts de final de la Copa Federació, el CN Molins va aconseguir la classificació per a les semifinals de la competició que es jugaran el 28 de juny a la piscina municipal de Montjuïc. En un escenari incomparable, els vilatans lluitaran per guanyar la primera edició d’aquest campionat, que es disputarà en format de «Final a 4». L’elecció de la mítica piscina de salts barcelonina no ha estat casual. La Federació Catalana de Natació ha volgut que sigui un assaig general de funcionament organitzatiu de la instal·lació de cara als Mundials de Barcelona d’aquest estiu.

D’altra banda, els cadets de waterpolo van tancar dissabte la temporada amb una àmplia derrota a la piscina de l’Atlètic-Barceloneta (21-3). Tot i caure, el balanç del jove conjunt molinenc és més que positiu, ja que els mariners són els clars candidats a guanyar el Campionat de Catalunya després d’haver tancat la lliga regular amb un sola derrota en 22 partits. La vuitena posició final del CN Molins és un resultat excel·lent que, a més, mantindrà els de Xavi Pajuelo una temporada més entre els millors conjunts de Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: