Durant els propers dies, la sala de fitness viurà un breu procés d’obres que permetrà millorar la qualitat i la imatge d’aquest espai del club.

Un cop finalitzades les tasques de manteniment de les piscines del club (avui ja s’han posat en marxa amb total normalitat) ara és el torn de la sala de fitness. Amb l’objectiu de renovar les instal·lacions, durant aquest mes de setembre s’està aprofitant per tirar endavant breus tasques de reparació, pintura i neteja que permetran tenir aquests espais en les millors condicions de cara a aquest inici de temporada.

Durant els dies que durin aquestes tasques de manteniment s’aniran tancant algunes zones per evitar que s’hagi de clausurar tota la sala de fitness. Des del club preguem que disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar durant aquests dies.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: