El CN Molins Sintagmia va caure per 8-13 davant el CN Terrassa en un bon partit dels molinencs, que van estar dins fins la recta final.

Les primeres sensacions no van ser bones. Els de Sergi Pedrerol van sortir apagats, mentre que el conjunt vallesà va marcar la intensitat d’inici. Amb certa facilitat, els visitants es van posar amb un clar 0-3 al seu favor. Mica en mica, però, el CN Molins Sintagmia va anar agafant el to. Les aturades de Joao Coimbra i l’encert en els llançaments exteriors de Dani Cercols i Hugh Henry mantenien els molinencs dins el partit.

El segon i el tercer quarts van ser molt positius per als locals, aconseguint que el CN Terrassa no pogués marxar en l’electrònic. Bon nivell defensiu i un gran percentatge d’efectivitat en les jugades de superioritat numèrica van fer que s’arribés a la recta final del partit amb opcions de sorpresa. Però les forces van començar a faltar i els egarencs van incrementar l’avantatge final fins el 8-13 definitiu.

Gran progressió del CN Molins Sintagmia que dissabte vinent té un duel importantíssim a la piscina Sant Jordi de Barcelona on s’enfrontarà al CN Catalunya, rival directe per la permanència.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: