El CN Molins Sintagmia visita aquest dissabte (13h) la piscina del club degà del waterpolo nacional, setè classificat de la Divisió d’Honor.

Difícil enfrontament el que jugaran els molinencs, cuers de la categoria. El CN Barcelona està situat a la zona mitja de la taula i és un dels aspirants a jugar la fase final pel títol. L’equip de Toni Esteller es caracteritza per la seva fortalesa defensiva i l’agressivitat en el seu joc. Tot i no ser la seva millor temporada, els barcelonins són sempre un conjunt díficil de sorprendre, especialment a la Nova Escullera.

De la seva banda, el CN Molins Sintagmia afronta el duel conscient de la dificultat de l’empresa. Situat a 7 punts i amb el ‘gollaverage’ en contra respecte el penúltim classificat, les opcions de permanència a la Divisió d’Honor de waterpolo són gairebé inexistents. El gran objectiu dels de Sergi Pedrerol és anar millorant la imatge i seguir creixent de cara al futur.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: