El primer equip de waterpolo del club té un repte majúscul aquest cap de setmana, amb l’enfrontament a la piscina del CN Poble Nou. Els barcelonins són un dels rivals més forts de la Primera Divisió i ocupen la cinquena posició a la taula. En natació, l’equip absolut-júnior-infantil afronta la quarta jornada de la Lliga comarcal.

A l’espera dels propers partits en què l’absolut masculí de waterpolo es veurà les cares amb els rivals directes per eludir el descens, aquesta setmana arriba un dels duels més complicats de la temporada. El CN Poble Nou, tot i no estar complint les expectatives generades, és un dels conjunts més temibles de la Primera Divisió. Situat en la cinquena posició de la classificació, només ha perdut un enfrontament com a local en aquesta campanya. Amb tot, hi ha marge per a l’optimisme. Un dels millors partits disputats pels molinencs en aquest campionat va ser precisament contra el Poble Nou. En aquella ocasió, els nois de Sergi Pedrerol van aconseguir un valuós empat a 9 en el duel disputat a Molins.
En natació, la piscina municipal de Molins de Rei acollirà dissabte a partir de les 4 de la tarda la quarta jornada de la Lliga Comarcal, competició organitzada per la Federació Catalana de Natació. En aquesta cita hi prendran part tots els nedadors i nedadores infantils, júniors i absolut del club.
A més d’aquests esdeveniments, el cap de setmana esportiu del club també ens deixarà aquests altres compromisos de les seccions esportives que podeu consultar a l’apartat Calendari.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: