El CN Molins Sintagmia s’enfronta aquest dissabte al vigent campió de la Lliga. L’Atlètic-Barceloneta és el conjunt més temible de la Divisió d’Honor.

Absolut dominador dels campionats de waterpolo espanyols i un habitual a la màxima competició europea, l’Atlètic-Barceloneta és el gran candidat a revalidar el títol de campió de la Divisió d’Honor. El conjunt mariner ha estat tota la setmana a Hongria fent una concentració per preparar la Lliga de Campions continental que comencen en les properes setmanes.

Conscient que es tracta d’una autèntica missió impossible, el CN Molins Sintagmia afronta el partit sense cap tipus de pressió. Jugar contra l’Atlètic-Barceloneta a la seva piscina és un repte majúscul, especialment per les grans fortaleses del rival. Els nois de Sergi Pedrerol esperen fer un bon partit i, fins i tot, alguns jugadors tocats físicament tindran descans en aquesta jornada.

El duel es disputarà dissabte a les 12.45h a la piscina dels Banys de Sant Sebastià de Barcelona. Podeu veure els partits que disputaran la resta de categories del Club en aquest enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: