La Federació Espanyola de Natació ja ha sortejat el calendari de la Primera Divisió de waterpolo. El CN Molins debutarà el 4 d’octubre contra el Túria.

El campió de la Segona Divisió espanyola i recent ascendit a Primera, el CW Túria, serà el primer rival de la temporada 2014-2015 de l’absolut masculí de waterpolo del club. Els nois de Sergi Pedrerol es desplaçaran a València per enfrontar-se a un conjunt que ha fet una gran campanya. El primer partit amb el CN Molins com a local es jugarà una setmana després contra els veïns del CN Sant Feliu.

La temporada acabarà, si no hi ha modificacions en el calendari, el 25 d’abril a la piscina del Yoin-Tenerife Echeyde, equip que enguany ha acabat en segona posició de la categoria de plata espanyola.

En el següent enllaç podeu consultar tots els enfrontaments de la propera temporada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: