El nedador del CN Molins, Pol Prat, ha tancat la seva primera participació a un Campionat d’Espanya de natació amb bones sensacions i marques.

En el seu debut, en Pol Prat va fer un temps de 19:31 a la prova dels 1.500 lliures, acabant en la 21a posició del Campionat d’Espanya aleví de Badajoz. Un cop trencat el gel, el nedador molinenc va competir a la seva segona prova: els 200 esquena. Allà, en Pol va fer la seva millor marca personal (2:34.47) aconseguint la 18a posició espanyola. Globalment, balanç positiu per la seva estrena en una competició estatal.

El Campionat d’Espanya Escolar Aleví de natació en piscina de 50 metres ha tingut com a guanyadors generals el CN Sabadell en categoria masculina i el CT Elx en femenina, mentre que Catalunya s’ha imposat per Federacions Autonòmiques. En aquest enllaç hi podeu trobar tots els resultats.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: