L’absolut masculí de waterpolo va caure en l’estrena de la Primera Divisió davant el Túria per 12-10. La jornada va servir perquè els infantils i cadets del club entrenessin amb els equips valencians.

El CN Molins va començar la lliga amb mal peu a València. L’absolut de waterpolo no va poder superar el WP Túria, un recent ascendit a la segona categoria estatal, però amb alguns jugadors de llarga trajectòria que van fer molt mal als de Sergi Pedrerol. De fet, els locals van agafar una renda important de gols que va fer gairebé insalvable la remuntada. Tot i això, els molinencs van estar a punt d’aconseguir-ho gràcies a un parcial de 0-4 a les acaballes del duel. Al final, però, derrota per 12-10. El més destacat de l’enfrontament va ser veure el rendiment d’algunes incorporacions d’aquesta temporada, com la del jugador Leonides Muguercia, autor de 3 dianes.

A aquesta estrena del CN Molins també hi van assistir els equips infantil i cadet del club, que es van desplaçar a València per disputar entrenaments amb les categories inferiors del WP Túria. Una gran experiència que es repetirà en futurs desplaçaments de l’absolut a la Primera Divisió espanyola.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…