Els esportistes i socis del CN Molins poden comprar els abonaments amb un descompte de 20€ fins el proper 3 de maig.

Del 28 al 30 de maig, els sis millors equips europeus de waterpolo lluitaran per aconseguir el màxim títol continental a les Piscines Municipals Bernat Picornell. El Club Natació Atlètic-Barceloneta n’és l’organitzador i ja ha posat a la venda els abonaments per viure en persona tota la competició.

Els socis i sòcies del CN Molins poden adquirir-los a través del web www.bcnwaterpolofinal6.com, i fins al 3 de maig gaudiran d’un gran descompte (introduint el codi promocional CLUBSDENATACIO les entrades tindran un cost de 50€ i no de 70€ que és el preu normal de venda). Des del CN Molins de Rei animem a tots els aficionats a aquest esport a viure aquest gran espectacle.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: