L’absolut de waterpolo del CN Molins s’enfronta en la sisena jornada de competició al CN Caballa, equip situat a la part alta de la taula i sempre perillós com a local.

Llarga odissea la que li espera al conjunt molinenc per enfrontar-se al Caballa, un dels rivals a batre en la lluita per estar al capdavant de la classificació. Els ceutins han començat la temporada amb bons resultats i són sempre un conjunt complicat a la seva piscina. Amb tot, els de Sergi Pedrerol arriben a la sisena jornada de competició situats com a líders en solitari de la Primera Divisió espanyola després d’haver-se imposat en tots els seus compromisos. La moral i la confiança estan altes, d’aquí que l’objectiu sigui clar: sumar 3 punts més i allargar la ratxa impecable d’aquest inici de temporada.

A més, el cap de setmana de waterpolo també ens portarà els enfrontaments de tres equips de les categories inferiors del CN Molins. Dissabte, el cadet viatja fins a Anglès per a jugar-hi a les 16.45. Diumenge, torn per a l’infantil a la piscina del sempre complicat CN Barcelona (9.00) i per al juvenil que rep l’Horta a les 12.45.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: