L’absolut de waterpolo del CN Molins viatja a Canàries per jugar l’últim partit de la temporada. Serà davant l’Echeyde, equip que pot pujar de categoria.

Els tinerfenys no han perdut cap partit com a locals aquesta campanya i en aquest darrer partit del campionat tenen l’opció d’assolir l’ascens a la Divisió d’Honor. De la seva banda, els de Sergi Pedrerol tenen la vuitena posició final assegurada i només aspiren a la setena plaça aconseguint un triomf i esperant la possible derrota del Caballa. Una combinació complicada per acabar una lliga irregular que ha acabat millor del que va començar.

També jugaran els alevins (dissabte a les 11:30 davant el Terrassa), els benjamins (diumenge a les 10:00 contra el Mataró La Sirena) i el conjunt juvenil, que rebrà diumenge el Poble Nou a les 11:30.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: