El proper dilluns 3 de febrer es posa en marxa el nou horari d’activitats dirigides del CN Molins pels propers mesos. La incorporació d’11 noves classes diversificarà el ventall de classes per a tots els socis i sòcies.  

Ja pots consultar i descarregar el nou horari d’activitats dirigides que s’estrena al febrer. L’objectiu és donar més varietat de classes, posant al dia les sessions amb una clara racionalització dels horaris en funció dels interessos dels socis. Les noves tendències del sector es començaran a aplicar al CN Molins.

Hi ha un increment notable en el nombre i la varietat de les activitats amb coreografia, ja que n’entren sis de noves: Dance Express, Cardio Combat, Dance Latino, Aerodance, Sh’aerobic i Jazz per adults. Hi haurà també quatre noves classes d’intensitat baixa: Gym Suau, Esquena Sana, En Forma i Pilates Plus, així com una nova sessió no coreografiada: Core. Per conèixer com seran aquestes noves activitats dirigides, podeu clicar en el següent enllaç.

Dues d’aquestes noves classes no estaran incloses dins la quota mensual: el Jazz per adults i el Pilates Plus. Durant el mes de febrer seran gratuïtes per als socis que les vulguin provar. A partir de març, els preus d’aquestes sessions seran el següents:
JAZZ ADULTS: 15€/mes socis i 35€/mes no socis.
PILATES PLUS: 15€/mes socis.
En el cas del Pilates Plus, tots aquells que es vulguin inscriure ho hauran de fer a recepció tenint en compte que seran classes reduïdes d’entre 8 i 10 persones. S’adjudicaran les places per rigorós ordre d’inscripció.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: